Segítünk!
info@dataglobe.eu
BIZTONSÁG
Erősen ajánlott SSL titkosított kapcsolatot használnia, ha az alábbiak közül legalább egy teljesül:
webshopot üzemeltet
kereskedelmi tevékenységet végez a weboldalával
pénzügyi tranzakciót bonyolít (például bankkártyás fizetés)
ügyfelei vagy felhasználói személyes adatait tárolja
adminisztrációs- vagy webmail felületet használ
bármilyen belépő felület esetén, ami jelszó hitelesítést igényel
Hogyan működik az SSL titkosítás?
Mire van szüksége a biztonságos weboldal eléréséhez?
Az SSL titkosítás közvetlenül a szerver és a látogató böngészője között jön létre. Ez megakadályozza, hogy a felhasználó által a titkosított weboldalon megadott adatok harmadik személy birtokába jussanak.
Egy SSL Certificate (SSL tanúsítvány) és egy saját (dedikált, azaz amit kizárólag csak a titkosított weboldal használ) IP cím szükséges a megfelelő biztonság eléréséhez.
Milyen előnye van a hitelesített SSL Certificate használatának?
Hogyan kell telepíteni a megvásárolt SSL tanúsítványt?
Megbízható lesz a weboldala, ami több vásárlót, felhasználót vonz. Kivédi az adatlopást, így a vásárló és a weboldal üzemeltetője nem szenved anyagi veszteséget vagy más kellemetlenséget. Továbbá a weboldal üzemeltetője eleget tesz a hatályos törvényeknek, amik a vásárló személyes adatainak védelmét szabályozzák.
Adminisztrációs felületünk segítségével néhány kattintással, hozzáértés nélkül telepítheti a kiválasztott SSL tanúsítványt. A megfelelő SSL Certificate kiválasztásában és a telepítésével kapcsolatban munkatársaink örömmel segítenek. A telepítés minden esetben teljesen ingyenes!
SSL TANUSÍTVÁNYOK
A Dataglobe Zrt viszonteladója az alábbi táblázatban szereplő SSL tanúsítványt kibocsátó külföldi vállalatoknak. Így olcsóbban jut hozzá a kiválasztott tanúsítványhoz, mintha azt közvetlenül a kibocsátó cégtől szerezné be.
Segítünk, hogy a weboldala biztonságos és megbízható legyen.
TIPP!Legyen választása a Single Domain Certificate, mert olcsó, a beüzemelése gyors és megfelelő védelmet ad akár a kártyás fizetéshez is.
Single Domain Certificate
A legegyszerűbb és leggyorsabb hitelesítés. Kizárólag a domain nevet hitelesíti (a domain mögött álló online vállalkozást és céget nem). Nem szükséges céges vagy egyéb dokumentum benyújtása az ellenőrzéshez. Néhány órán belül használható.
Business Identity Certificate
A céget és a domain nevet hitelesíti. Több esetben komolyabb (10,000 - 250,000 USD) biztosítási összeggel kárpótolják az SSL Certificate igénylőjét, ha bizonyíthatóan a titkosítás hibájából sérült az adatbiztonság vagy a weboldal feltörhetővé vált. A hitelesítéshez szükség lehet a cégpapírok és okmányok ellenőrzésére, amit az SSL tanúsítványt kibocsátó külföldi vállalat végez el (a Dataglobe Zrt kizárólag közvetítő szerepet tölt be).
Wildcard Certificate
Hasonlóan a Single Domain Certificate-hez, ez is kizárólag a domain nevet hitelesíti (a domain mögött álló online vállalkozást és céget nem). Viszont a Wildcard Certificate nem csak egyetlen, hanem az adott domainhez tartozó összes aldomain névhez használható. Akár egyetlen tanúsítvánnyal titkosíthatja a www.domain.com, shop.domain.com, admin.domain.com és más aldomain neveket.
Extended Validation Certificate
Jelenleg a legnagyobb biztonságot adja. Teljeskörűen ellenőrzi a domain nevet, a mögötte álló vállalatot és online tevékenységét. Minden céges dokumentum hiteles másolatára és néhány esetben személyes megjelenésre is szükség van a hitelesítéshez. Az SSL tanúsítványt kibocsátó vállalat esetenként kérheti a dokumentumok angol nyelvre történő hiteles fordítását is. A böngésző címsorában zöld színnel jelenik meg a cégnév és a webcím.
A Dataglobe Zrt által közvetített bármely SSL tanúsítvány általában a böngészők 99.7%-ával kompatibilis.
Mindegyik SSL tanúsítványra jellemző
128/256 bites titkosítás
99%+ böngésző támogatás
Jelenlegi legfejlettebb adatvédelem
Megelőzi az adatlopást
Több látogatót és vásárlót vonz
Adatvédelmi előírásoknak megfelel
Gyors, egyszerű telepítés
Admin felületen beállítható
Nincs üzembe helyezési díj
Fizesse weboldala a tárhely díjat!Hogyan lehetséges ez?
WEB TÁRHELYDOMAIN NÉVGYORS TÁRHELY
Már kis összegért elérhetőOlcsó regisztrációSSD használattal
PHP, MySQL lehetőségKülföldi végződésekNagyon gyors és megbízható
Korlátlan E-mail tárhelyIngyen DNS szolgáltatásJavíthatja a keresési pozíciót
BIZTONSÁGAFFILIATECÉGINFO
HTTPS titkosított webcímFolyamatos jutalékTőkeerős, stabil vállalat
Olcsó SSL TanúsítványokRendszeres havi jövedelemSegítőkész ügyfélszolgálat
Dataglobe Zrt
Telefon: +36 1 4301168
Munkatársunk segít Önnek!
E-mail:info@dataglobe.eu
Copyright © 2004-2020 Dataglobe ZrtTovábbi jogok:ÁSZSZGDPR